Twee snelheidsovertreders moeten rijbewijs inleveren in Breda

woensdag 30 januari 2013

Breda - De politie heeft dinsdagavond 29 januari 2013 met de lasergun een snelheidcontrole gehouden op de Graaf Engelbertlaan ter hoogte van het ziekenhuis. Er werden drie automobilisten bekeurd. Twee van hen moesten omdat ze meer dan 50 km / uur te hard reden, hun rijbewijs inleveren. Een derde automobilist die 38 km / uur te hard reed krijgt alleen een boete. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 50 km / uur. Op vier andere locaties in de gemeente werd ook nog op snelheid gecontroleerd. Daarbij werden zes bestuurders op de bon geslingerd.

Rijbewijs inleveren

Een 53-jarige man uit Hoogstraten reed op de Graaf Engelbertlaanmet zijn auto met een gecorrigeerde snelheid van 116 km / uur. Een 34-jarige manuit Etten-Leur reed daar met een gecorrigeerde snelheid van 101 km / uur. Beideautomobilisten zijn hun rijbewijs voorlopig kwijt.

Overige controles

In de gemeente Breda werden dinsdag op nog vier locaties(snelheids) controles gehouden. Daarbij werden in totaal 282 voertuigengecontroleerd. Het ging om de Academiesingel (4 overtredingen), MolenstraatUlvenhout (geen overtredingen) , Galderseweg (1 overtreding) en Tramsingel (4overtredingen). Het zijn straten die door wijkagenten waren aangegeven inverband met de verkeersveiligheid. Er werden ook nog 3 bekeuringen uitgeschrevenvoor het niet dragen van de gordel en 7 voor het niet handsfree bellen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda