Wie herkent de automobilist die op een zebrapad een man in een rolstoel aanreed?

zondag 13 september 2015

Breda - In het opsporingprogramma Bureau Brabant worden beelden getoond van een aanrijding op een zebrapad. Op de kruising van de Haagdijk - Markendaalseweg - Tolbrugstraat reed een automobilist op zaterdagavond 15 augustus 2015 een man in een rolstoel aan. De politie hoopt dat kijkers de automobilist herkennen, zodat hij gearresteerd kan worden.

De man in de rolstoel wilde, net als een groep voetgangers, de weg oversteken op de voetgangersoversteekplaats, toen de automobilist plotseling het zebrapad op reed. Hij reed tegen de rolstoeler aan die daardoor ten val kwam. Omstanders riepen naar de bestuurder om zijn aandacht te trekken, maar de automobilist reed weg van de plaats van het ongeval, over de Markendaalseweg, in de richting van de McDonalds. Gelukkig raakte de rolstoeler slechts lichtgewond.

Op camerabeelden van de kruising is een verdachte te zien. Tot op heden het niet om de identiteit van de verdachte te achterhalen. Vandaar dat het Openbaar Ministerie nu toestemming geeft om de hulp van het publiek in te schakelen via Bureau Brabant. Herkent u de dader of heeft u andere relevante informatie over deze laffe aanrijding? Bel dan de politie: 0900-8844.

Bureau Brabant wordt maandagavond 14 september 2015 om 18.15 uitgezonden door Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda