Meisje aangerand door vijf onbekende jongemannen

vrijdag 23 oktober 2015

Breda - De politie is een onderzoek gestart naar de aanranding van een 17-jarige meisje en zoekt getuigen.

Het zedenmisdrijf vond plaats op donderdagavond 22 oktober 2015 rond 21.00 uur op de Belcrumweg. De aangeefster (17) was te voet onderweg naar het station en had haar muziekdopjes in de oren om muziek te luisteren. Net voorbij het plein met diverse supermarkten en winkels werd ze aangesproken. Een groep van vijf jongens trok haar mee opzij richting struiken en hielden haar in bedwang. Ze werd daarbij onzedelijk betast.

Toen de daders iemand zagen naderen, gingen ze er vandoor. De aangeefster rende richting het station. De jongens zijn de andere kant op gegaan, waarna het slachtoffer twee scooters hoorden starten. Ze spreekt over vijf jongemannen van rond de twintig jaar oud, licht getint en allemaal in donker kleding. Een van hen had echter een opvallend rood jas aan. De jongens spraken Nederlands tegen het meisje en onderling met elkaar in een onbekende taal.

Heeft u rond 21.00 uur deze groep gezien in of nabij de route Belcrumweg richting nieuwe ingang NS station (Gravinnen van Nassauboulevard? Kent u de daders of heeft u andere belangrijke informatie? Bel dan de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000 of maak gebruik van de website www.meldmisdaadanoniem.nl

 

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda